Op zoek naar zoekresultaten google?

White Canvas - Hoe kan ik zoekresultaten van Google verwijderen?
Het is daarom goed om te weten dat het verwijderen van zoekresultaten in Google gelukkig nog altijd tot de mogelijkheden behoort. White Canvas weet precies hoe dat moet en helpt u er graag mee. Hoe dat werkt en wat wij precies voor u kunnen betekenen, leest u hieronder. Allereerst zijn er de technische middelen die we kunnen inzetten om de Google-zoekresultaten in kwestie voor u te tackelen.
zoekresultaten google
De nieuwe iconen in Google-zoekresultaten: zo doe je het goed - Marketingfacts.
11 juli 2019, 13:00.: Google heeft recent een nieuw ontwerp van de mobiele zoekresultaten wereldwijd uitgerold. De twee meest opvallende verschillen zijn dat de betaalde resultaten nu nog moeilijker te onderscheiden zijn van organische zoekresultaten, en dat de organische resultaten nu een icoon tonen naast de website-url.
zoekresultaten google
Handmatig Google zoekresultaten verwijderen: het kan weer! - OMA.
Waarom zou je zoekresultaten van je website uit Google willen verwijderen? Zo verwijder je handmatig een zoekresultaat uit Google met Search Console. Ook dit is belangrijk om te weten voordat je handmatig een URL uit Google wilt verwijderen. Waarom zou je zoekresultaten van je website uit Google willen verwijderen?
Afbeeldingen in de Google zoekresultaten Ha!
We zien steeds vaker afbeeldingen in de mobiele Google zoekresultaten. En dan bedoelen we niet wanneer je via Google op afbeeldingen zoekt, maar in de gewone zoekresultaten. Voor de tweede keer in één jaar tijd is er een sterke toename van het aantal afbeeldingen per zoekresultaatpagina.
Ontgooglen: zo verwijder je jezelf uit de zoekresultaten van Google - Radar - het consumentenprogramma van AVROTROS.
Europees Hof van Justitie buigt zich over verwijderen zoekresultaten Google Europees Hof van Justitie buigt zich over verwijderen zoekresultaten Google. Dit is waarom je Google Maps niet op je telefoon zou moeten gebruiken Dit is waarom je Google Maps niet op je telefoon zou moeten gebruiken.
Zijn zoekresultaten in Google bij iedereen anders?
Ik had voor het bezoek namelijk al even gekeken en zag dat ze helemaal niet op de 1e positie stond, maar op nummer 5. Het bleek dat ze waren ingelogd in hun Google-account, en omdat Google weet welke paginas jij vaker bezoekt worden deze sites bovenaan getoond in de persoonlijke zoekresultaten.
Is het waar dat Google mijn zoekresultaten beïnvloedt?
Is het waar dat Google mijn zoekresultaten beïnvloedt? Ja, zoekmachines stemmen hun resultaten af op jouw eerdere online zoekgedrag. Ze laten daarbij andere informatie buiten beschouwing. Meer hierover in het dossier Filter Bubbel. Invloed van de media. Onze meest gelezen dossiers.
Extra opvallen in de zoekresultaten via Google Rich Snippets! Blog.
Google biedt via de implementatie van Rich Snippets de mogelijkheid om in de zoekresultaten van Google direct de prijs, voorraad en beoordelingen weer te geven van een artikel. Deze prominentere weergave in zoekresultaten zal zorgen voor meer rendement uit je SEO en zoekmachinemarketing.
Jouw logo zichtbaar in de zoekresultaten van Google? - Blog Webcare4all.
Google heeft eennieuwe functie toegevoegd, waarmee de gebruiker eenvoudiger kan zien waarinformatie vandaan komt door het logo wat op de website wordt gebruikt weer te geven. Met de weergave vanhet logo binnen de zoekresultaten komt de website meer centraal te staan enwordt het voor de zoeker duidelijker wat de bron is en op welke pagina hij eenantwoord kan vinden op zijn zoekopdracht.

Contacteer ons